| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja se ucim v noci. V pul devaty zazenu dite do postele a jedu do pul druhy (vstavam v pul osmy). Je to sileny a uz 5 let jsem se nevyspala, ale chybi mi uz jenom dopsat diplomka (uz jen uvod a zaver) a statnice a koncim!!! ~z~ Teda jestli me nevyrazi ~n~. Taky jsem za tech 5 let neprecetla jedinou jinou knizku nez ucebnice. Ale to se ted zmeni, od zari jen ctu a ctu a ctu. ~l~

Nevim, jak jsi stara, nechci se te dotknout, ale u me je to jednoznacne videt, ze uz mi proste neni 20. Na prvni VS mi to nejak mnohem lip lezlo do hlavy, stacilo mi to jednou si precist a sla jsem na zkousku (taky jsem byla mnohem orazenejsi a nemusela to umet tak dokonale). Ted to ctu furt dokola a vim z toho houbeles, stoji me mnohem vetsi usili si neco zapamatovat a taky je mi trapny tam jit uplne duta, kdyz castou jsou vyucujici mladsi nez ja. Na druhou stranu se ke me chavaji jinak nez k tem spoluzakum-kolouskum, minimlane me jeste nikdo nezesmesnoval.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.