| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám Petříka 11 m a taky čekám, kdy mě s tím odvezou!!!

Jednou našel na gauči takovou věc, co jsem ani nevěděla, že na mobilu mám - igelitek nalepený kolem kláves, cca 3x2 cm, tenoučký s dírkami na tlačítka, tvrdší materiál. Malý se dusil, zvracel, dusil, zvracel, nakonec jsem to z něj vyklepala, ale já ho mám skoro pořád u sebe a stejně je to prd platné, když se mi něco odlouplo, zatoulalo, aniž bych věděla, že to doma vůbec mám! No a tak ho pozvracenýho posadím na koberec a odcházím odnést špinavé prádlo. Jak se za půl minuty vracím, vidím ho, jak si shrabává pečlivě z koberce vlasy a ty vlasy (shrabal teda asi tři a to bylo vyluxováno!) si cpe to pusy, to jelito!!!

Do toho měl problém s polykáním kousků v potravě (samo se to za ten měsíc spravilo) a všechno se mu šprajcovalo na půl cesty, jednou si do krku narval prstama celou křupku, prostě Jouda!

Tak volám mámě, co jako s tím, že takhle roka nedožijem a ona - no, to je normální, hlídat, hlídat a věřit. To dětský tělíčko je na to dělaný, aby to ze sebe umělo dostat. Ale hlavně hlídat!!! Přeorganizovat byt, pokud to jinak nepůjde.

Uáááá! ~:-D~;)~:-D po-móc!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.