Přidat odpověď
..." Tebou uváděné „důkazy“ jsou důkazy pouze pro Tebe a podobně smýšlející. Věda je neuznává..."
Nevim tedy o jake "vede" to mluvis, ze cosi neuznava, naopak veda NEMLCI, a mlcet nemuze, protoze NEZNA skutecnou zduvodnujici odpoved..
Pokud dovolim si rict mí lekarski kolegove a laboranti, kteri tito udalosti vsude na svete v nezavislych komisich zkoumaji, nejsou povazovani tebou za vedce, je to tvuj omezeny nahled, ktery se ale s PRAVDIVOU REALITOU NEPROTINA..
Je jeste tolik toho, co neznas a ohanis se tady poznanim..Ja naopak uznavam, ze cim vice je mi dovoleno poznat a sdilet, otevira to ve mne jeste vetsi dil neznama, ktery je prede mnou a ktery touzim poznat..
Chtela bych mit tu tvou "spokojenost" s tim, co "vim"..
Proc se objevuji ve svete nebalzamovana , ROZKLADEM NEPORUSENA TELA? treba 150 let po smrti? Znova neni tak tezke vycestovat a realne na vlastni oci videt i se vsemi lekarskymi zpravami z ruznych lekarskych komisi, ktere tela kdy byli povereny VEDECKY ZKOUMAT a tyto dokumentace z setrnych pitev po exhumacich jsou rovnez snadno vyzadatelne?
Proc se objevuji lide, kteri maji podil na svatych Kristovych ranach, svym vlastnim utrpenim? Kde rany vznikaji nahle pri plnem zdravi a rovnez mizi jak vznikli - BEZ JIZEV, co je proti doposud platnym biologickym zakonum?..Jestli ze lekari na celem svete neznaji odpoved, mozna ji znas ty a ja se jako lekar rovnez tebou necham velmi rada poucit..
Předchozí