Přidat odpověď
konecne poradne tema :)
no tak k rizkum, kdyz je delame, tak po upeceni hned na talir, pripadne pokud se jich pece vice tak do trouby a pak se podavaji najednou. Za e osobne, nez ohrivany rizek, to radsi studeny a rozmoklou strouhanku nemusim, na rizku mam nejradeji prave ten krupavy a celistvy trojobal.
Jinak standartni obed je tkaovy, ze se jidlo uvari, a zavola se ke stolu, obcas se uz se zavlanim serviruje, a nekdo prijde treba behem 5 minut nez neco dodela. Ono to jidlo v hrnci stejne vydrzi dlouho teple, takze je to OK.
Pokud je k obedu jidlo od predchoziho dne, tak bud si ho kazdy ohreje v mikrovlnce v dobe kdy ma hlad a nebo se ohreje najednou v hrnci a postupuje se stejne jako v predchozim pripade.
Ted na velikonoce jsme meli husu, a proste se reklo obed, a jak kdo prisel, tak si bral, stejne kazdy prisel behem 15 minut od dovareni a bylo to jeste teple. Takzezadne ohrivbani a nebo studena polevka nehrozila.
Předchozí