| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já si to většinou přečtu, zasměju se a pak mažu. Neposílám dál, vyjímečně něco pěkného (bez urážek, vyhrožování a podobně) jedné kamarádce, která tohle miluje, všechno si ukládá, tiskne, aby to měla na památku. Takže pokud někomu tímto přeruším řetěz, no to má smůlu. Párkrát se mi ozvali odesílatelé, jestli jsem ten mail dostala a proč jsem ho neposlala jako odpověď zpátky (někdy na konci bývá napsáno - pošli mi to zase zpět, jestli pak se to ke mě dostane a podobně), tak odpovídám že na tohle fakt čas nemám, klidně se přiznám že dál mail nerozesílám. A už vůbec tomu nevěřím. Taky jsem co by dítko školou povinné přepisovala přes kopírák různé dopisy ((musela se dát třeba jen druhá a třetí kopie, jinak věštba nevyjde, určitému počtu lidí), pak jsem obcházela sídliště a házela to do schránek. Naštěstí mým dětem nic takového od kamarádů nechodí, vystačí si s různými kvízy v časopisech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.