Dost mi toho odchytí protispamový filtr, jinak nečtu, mažu. Jenže teď koukám na základě vašich příspěvků, že mi zřejmě nečtením něco vysoce zajímavého uniklo - cože je Vatikánský chléb??
Na základce jsem kdysi dostala čínský dopis štěstí, můj vysoce racionální otec mi vysvětlil, jaká je to pitomost a že mimoto nemáme doma dost kopíráků, čímž se řetěz u mě navždy zasekl
Potom přišly letadlové hry - když jsem byla na gymplu - to už bylo trochu složitější, protože šlo občas o nátlak ze strany kamarádů a těžko se to odmítalo. Naštěstí mi opět můj otec přesně vysvětlil princip pyramidových her a mou šetřivou dušičku zděsil tím, že jakožto činitel nikoli na vrcholu pyramidy, ale hluboko v podzemí pošlu peníze či něco jiného a sama pochopitelně nic nedostanu, neb počet troubů v podzemí pyramid není nevyčerpatelný.
Jediné, v čem se mi kdysi dostalo podpory, byla kalhotková akce - parodie na pyramidy v té době - to přišlo i mým zploditelům natolik humorné, že mě podpořili v účasti, mimoto mi tím chtěli na nevinném příkladu demonstrovat princip pyramidových her. Tedy jsem odeslala nějaké kalhotky, ovšem samozřejmě žádné nedostala, zato jsem doma promptně obdržela podrobný model pyramidové hry přepočtený na českou ženskou populaci v gramotném kalhotkovém věku s časovým zařazením mé kalhotkové existence vypočteným na základě doby trvání hry do spodních pater pyramidy - skutečně to na mě mělo hluboký výchovný efekt