Nějak nejsem schopná dát význam slovu „vážit si“. Manžel si pořád někoho „váží“ a někoho „neváží“. Nevím. Rodiče- mám je ráda. Jsem ráda, že mají rádi mé děti a těší se na to, že je mohou občas hlídat. Nemám ráda, že chodí bez ohlášení, i když jsme se domluvili, že vždy zavolají, že neumí říct „promiň“ když něco zničí apod a ještě se rozčilují, že kupujeme zbytečně drahé věci. Odpustila jsem mamce psychoteror z doby dospívání. Pokaždé mě odrovná psychickým vydíráním v současnosti
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.