| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mamčo,

to vykostění masa....myslíš vykostit celý kuře??

Představ si, že já se na to chystala hrozně dlouho, sice jsem věděla teoreticky, jak na to, ale furt jsem se k tomu nemohla odhodlat....až jednou jsem si řekla: Dost! Musím to zkusit. Koupila jsem si celé kuře (ale chce to větší - tak min. 1,4 kg), krátký ostrý nožík a zkusila - ejhle, povedlo se mi to!! Já totiž sama mám kuřecí roládu hrozně moc ráda, tak jsem měla důvod se to naučit. Ono to chce dělat z celého kuřete tu roládu, že tam potom jsou jak prsa, tak stehna + peče se to i s kůži - to je mňamka!! Začíná se u prsní kosti, nejdřív jedna strana, vykoubit stehna + vykostit je; a potom druhá strana. Nejhorší je oddrbat maso ze hřbetu, ale to by ses určitě taky naučila!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.