Gerberko, ač se to nezdá na první pohled, je lepší vykošťovat kuře od hřbetu. Pak zbudou prsa ve střední části plátu, nikoli uprostřed jen kůže. Prsa se pak ještě prokrojí na motýlka a vyrovná se tím výška plátu.
Tady je video vykoštění kuřete od hřbetu - je to sice na galantinu, ne na roládu, takže Pépin vykošťuje jen skelet, ale na roládu je to ještě snazží, jen místo škrabání masa ve stehnech to normálně prokrojíš.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.