| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

na čínu je potřeba maso nesolit a těsně před smažením zaprášit škrobem a na to teprv vyklepnout bílek a zamíchat, ne obráceně (to mám z čínské kuchařky), škrob má na maso přilnout první. No a pak smažit zprudka v dostatku tuku, já to smažím v malém rendlíčku vedle a tuk tam pak nechám, jen děrovanou naběračkou to maso vyndám a hodím k zelenině.

Ono to v kuchyňských podmínkách úplně "čínsky" nejde, protože wok je celý klenutý a vlastně celý zastrčený do plamene. To na elektrické plotýnce nedokážu při dodržení požární bezpečnosti ~:-D

Brácha byl i na kurzu čínské kuchyně a právě tohle jim tam říkali, že holt na plotýnce to nikdy nebude mít takovej švuňk.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.