Vy tu vstáváte všichni vesměs tak pozdě, taky bych si zdřímla do sedmi
Tak naše dny jsou velice chaotické. Manžel vstává v 5, dvouletá dcera se budí mezi 5-5,30. Vstávám s ní. Snídaně v 5,30 - 6 hod. V 6 manžel odchází do práce. Miminko vstává jak kdy, většinou v půl sedmé. Nejpozději v 7 budím předškoláka, pak snídaně, zuby a nejdéle v 8 vycházíme do školky.Zapínám pračku. Cestou ze školky se stavíme s holkama na nákup. V 8,30 - 9 hod začínám vařit.V 10,30 dávám na sporák polívku pro mimi, v jedenáct obědvá. Dvouleťačka užírá, a taky obědvá. Mezitím se snažím něco poklidit, vyřídit pár mailů a telefonů.Vysávám denně. A kojíme. Kolem poledne se snažím střídavě uspat jednu nebo druhou. Pokud se zadaří, věnuji se tiché a nebezpečné práci-žehlení, papírování. Snídám a obědvám jak kdy, leckdy je moje první jídlo až večeře.Mezi 2-3 vylejzáme ven a vyzvedáváme kluka ze školky a jdeme na hřiště, procházku, k babičce, na kroužky. Vracíme se v 6. Večeříme. Když se zadaří a taťka přijde do sedmi hodin, naloží se do vany a já můžu bez úhony vykoupat miminko. Pokud manžel není doma, miminko nekoupám (od doby, co mi děti převrhli plnou vaničku vody), protože to s tím dvouletým škodičem sama nedám. Animáček, zuby a kolem osmé děti odchází s taťkou nahoru spát. Sprchuju se, debordelizuju (skvělej termín
),a jdu spát. Pokud je dobrá konstalace čtu pohádku, když ne, zapínám pohádku na CD. Usínají ve 21-22 hod. Ubitá usínám chvíli po dětech s knížkou na hrudi, o manželských povinnostech nemůže být snad ani řeč
Občas vydržím a kouknu na Tv nebo čtu.
Absolutně se nám režim rozhází mezi 23-25. v měsíci, kdy finišuju v papírech. To klidně i 3 dny nevařím nebo jsme na těstovinách a modlím se, aby k nám do toho burčusu nepřišla nějaká návštěva