Mně se právě tyhle experimenty s náhradou pšeničné mouky za jakoukoliv bezlepkovou nikdy moc nedařily. Zvlášť, když je třeba vynechat i vejce. Bezlepková mouka totiž "nelepí", takže těsto bývá většinou dost rozpadací, špatně se vyvaluje a hotové sušenky bývají hodně křehké, pokud se je vůbec podaří udržet pohormadě a nerozpadnou se rovnou. Proto p. Zemánková píše, že je možné ČÁST špaldové mouky nahradit pohankovou. Pokud nahradíš CELÉ množství, těsto se velmi pravděpodobně nepovede. Když už nahrazovat pšeničnou mouku belepkovou, tak doporučuju hotovou směs SCHAR C, ta je přímo na sušenky a dobře se s ní pracuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.