tak moli jsou skoro všude, to neovlivníš. Vše musíš mít doma v dozách zavřené - a mnohdy i tam se dostanou ... já nedávno koupila mouku a jak jsem ji otevřela tak z ní vyletěli moli ... Jinak i potravinový mol se ti zakukli v něčem co nepoužíváš - tzn. v papírech, oblečení, prostě kdekoliv .... šatní mol, ten malinký lesklý je v oblečení a vykouše dírky ale miluje hlavně pravou vlnu, tu sežere na padrť. Měla jsem schované vlněné kalhotky (používám látkové plínky) po synovi v sáčku ve skřini (šatního mola jsem tu snad nikdy nepotkala - aspon jsem měla ten pocit) přesto z mi z kalhotek zůstaly jen gumičky!!!
A nebezpeční fakt nejsou ani jeden ani druhý. Snaž se mít prostě jídlo v dozach - stejně tam koření, mouku atd. a nemusíš mít strach.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.