Lucinko, já bych se vůbec nebála, děti naopak často v novém prostředí a navíc na čerstvém vzduchu spí líp, přes den plná dojmů a vjemů, já se vsadím, že to bude v pohodě
naopak když si zvyknete za dva tři dny už byste měly balit, to je škoda, zrovna když se zajedete. S ročňákem nikam nejezdíme krom rodinných návštěv - naposled jsme ale byli v půl roce, tj. před půl rokem, to už si nemůže Péťa pamatovat a teď rovnou na 1 den napajedla, na 2 dny Krnov, na 4 dny Brno a to jsem ještě pracovala (což bylo krom práce doma poprvé od porodu) a tatínek hlídal. Do toho samý hokej a řvaní všude okolo (tatínek si to nemohl nechat ujít), Petříka jsme vzali i na večerní raut (do devíti, pak jsme jeli domů), no mumraj neskutečný a my už hlavně z toho všeho stěhování, krmení v polních podmínkách, přejezdů, plánování, našich rodin na palici a mladý v klidu s prstem v nose. Jen jednu noc se nám budil, měl ucpaný nos, ofouklo ho. Občas už byl odpoledne plný vjemů a hlavně lidí kolem (táta pořádal konferenci, do toho celorodinná návštěva, za týden na něj ťuťalo sto dvě stě lidí), tak jsme s ním šli do klidu, to bylo všechno.