| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nedočítám diskuzi, ale chci se taky vyjádřit :-) Mívám někdy podobné pocity. Moje druhé dítě je daleko samostatnější, než bylo to první. Je to myslím také dané jeho povahou. Ona již odmalička si dokáže říct, co chce, a docela často chce jen tak ležet a hrát si sama. Domazluji při jejím denním spánku, to chce být u mě (a taky ji nejsem schopna v posteli uspat, když mi dvouleťák leze po hlavě). A venku ji nosím v šátku, nyní už v Manduce. Byla schopna spát i tři hodiny v kuse. Z šátku mě teda záda bolela, protože jsem nosila v kolíbce. Na stojáka se jí to ještě moc nelíbí. V noci to podle mě dítě vnímá, že je máma blízko. Už jen proto, že syna nemusím přikrývat, když leží mezi námi. Je tam teplo od nás, tzn. on to teplo i cítí. Miminko mám vedle sebe v postýlce přiražené k posteli, ona tak kontaktní není, syn spal od miminka obtočený kolem mě. Tak jsem jen chtěla říct, ať si to nevyčítáš, že je to dané i povahou toho dítěte, jak moc potřebuje tvou přítomnost. A někdy si s mladším určitě i hraješ, když zrovna nepláče, ne? Ono se to musí zaběhnout.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.