No nebavila jsem se o tom s nikým, protože jsem to považovala za přirozenost. Stejně tak se s lidma nebavím o dýchání nebo polykání třeba.
Ptala jsem se teď manžela a žádný barvy nevidí. Možná to je vysvětlení proč se marně snažím už půl roku naučit dceru matematiku. Ona na mě při mým vysvětlování vždycky tak nechápavě kouká a já mám pocit, že jí to s těma předělama mezi různě barevnejma desítkama a smazáváním odčítajících se čísel vysvětluju naprosto jasně...:-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.