| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já bych teba z domu neodcházela, právě naopak. Tím odchodem podle mě dáváš najevo svoji slabost. Já bych raději zaútočila. Uvařila bych kafe a pak bych se jí zeptala: Tak co, už jsis našla nějakého kluka? A to nemáš žádné kamarádky že chodíš za paní o generaci starší? A víš že ty tvoje návštěvy vypadají že chceš bývalého přítele získat zpět? No počkej až si někoho najdeš a budou tam chodit bývalé přítelkyně. A takhle bych do ní jela a sladce se usmívala, a dala ji ještě koláček, aby měla dobrou náladu a rychle si někoho našla.To bych ji takto řekla. Nebo bych jí nabídla pomoc se sestavením inzerátu na seznámení. Určitě bys potřebovala jí dát najevo že tady pro ni pšenka nekvete. Ale taky bys mohla takto promluvit s matkou přítele. Zeptat se proč nikoho nemá, ani kamarádky když chodí k nim, a že tvoje kamarádky říkají že je to na článek do časopisu - takovéto vztahy, atd. Já bych teba vytáhla do protiútoku.
No a když oťupkává tvého přítele a on nereaguje tak reaguj ty. Řekni sahej si na svého přítele. Mě to vadí. (Já bych to u svého řekla !!) na tom není nic špatného. Ona se chová tak, jak jsi dovolila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.