| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ecim, zas ale musím říct, že kdyby byla nějaká schopná babička či děda poblíž, klidně bych jim své děti na víkend svěřila ~;)
Není, tak není, jde to i bez toho - moc nechápu, když si o mě někdo známý myslí, že jsem superžena, když zvádám 3 děti bez jediného dne hlídání nějaké babičky (ona nehlídala, ani když jsme bydleli poblíž), že oni toho mají plné kecky i s jedním... když bylo jó potřeba, měla jsem slečnu na hlídání, protože roční batole jsem s sebou po gyn-prohlídkách tahat nechtěla - a když jsme šli na ples, tak taky.
Ale my moc nikam nechodíme, a během dne se vystřídáme, či dáme do kolektivního zařízení:-)

Takže na víkend děti nepojedou asi nikdy, no a na týden dva prázdnin, až bude dcerka tak o rok starší - oni bez sebe nikam na noc jezdit nechtějí, jen spolu :-) tak čekáme... navíc, jelikož se o ně bude starat můj tatínek na chalupě sám, chce ještě rok počkat, ať je holka už "velká" :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.