| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám 11 měs. dceru, kakala pravidelně po snídani, tak jsem ji začala na to kakání dávat na nočník... jednoho dne - asi po týdnu - nastal den, kdy se jí nechtělo kakat, tak jsem ji posazovala častěji, abych odchytila to kakaní...ale místo toho se "jen"~z~ vyčůrala~:-D Tak jsme se hodně radovali, dělali paci, paci a volali "jééééééééééé" a pak jsem si řekla, že když používám látkové pleny, musím ji stejně co půl hodinky přebalit, jinak je nespokojená, tak to ji můžu rovnou co půl hodinky posadit na nočník... pochopila to během dvou dnů!!!! Teď je to tak, že když se jí chce čůrat nebo kadit, je taková "nesvá", protivná, hned ji vysleču, posadím na nočník a čůrá... ~t~ Po spaní má takésuchou plenku, hned posadím na nočník - vyčůrá se... Prala jsem plenky co dva dny, teď je s bídou nasbírám jednou za týden... počůrá mi 1-2 plenky denně, když něco dělám a nestihnu ji já posadit. Vím, že toto nemusí být konečný stav a že se to může změnit a zase začnu dávat plenky, ale zatím se z nočníku malá pořád raduje a já si užívám klidu od praní, věšení a skládání plenek. Napsala jsem svoji "prozatímní" zkušenost, ale tobě poradit nedokážu... tak velké dítko ještě nemám... jen 16leté... ale určitě se to jednou naučí, jako všichni~:-D Já si myslím, že to, že příjde a řekne, že už je "hotovo", tak to je první krok - umí poznat, že se to stalo... chce to asi klid, udělat pár dní pauzu a hlavně se nerozčilovat, protože ty děti se pak umí "pěkně" šprajcnout".

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.