Tak prababičku už moje děti nemají žádnou, jen jednoho pradědu 82let, je absolutně soběstačný a zdravotně ok, děti miluje ale ještě je nehlídal před rokem mu umřela manželka(moje babička) a teprv se z toho srovnává(roky se o ní staral byla nemohoucí nechtěl od ní na krok a babička nás nechtěla moc tam necítila se dobře) stěhoval se blíž k mojim rodičům pořád má moc práce a já mám nějak strach mu starší(hodně živá) svěřit(malá je číslo a ještě malá).Ale jezdí k nám my k němu oťukávají se a už se třese až spolu budou sami
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.