Hele, to já kdysi viděla taky, ale nějak jsem se postupně prostě naučila. Buď to v sobě máš nebo ne. Mám kamarádku, která i ve 30-ti letech nezvládla upéct kuře. Chce to zkoušet a zkoušet. Mně se třeba minulý týden povedl úplně úžasný krtkův dort. Žádná krabicová srajda z obchodu, valila jsem hezky podle receptu na maminčinyrecepty.cz a normálně ten dort byl za dva dny pryč...jak se ti jednou něco opravdu podaří, tak tě to chytne a budeš zkoušet dál a dál....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.