| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lassie,
ale proč jsou dlouho v práci? Protože chtějí? Nebo protože musí, když si tu práci chtějí udržet? Pokud pracovat musíš, tak je přeci jedno, jestli je dítě na kroužku nebo ve školce, ne? Případně později v družině?
Neodsuzovala bych lidi, kteří pracují do večera, zejména v Praze už sotvapotkáš zaměstnání, kde se končí před pátou odpoledne...~d~

Mně se rodiče také nijak zvlášť věnovat nemohli, byla jsem od půl sedmé ráno v družině (před tím ve školce), domů jsem chodila po čtvrté. Tehdy se pracovalo od šesti, mamka měla výjimku, mohla chodit na sedmou, ale o to později zase pro mě odpoledne přišla. A táta se svými ranními (4:00 - 15:00), odpoledními (11:00 - 23:00) a rozcouranými (7:00 - 11:00 a 13:00 - 19:00) na tom moc změnit nemohl....
Nepociťuju to jako újmu, své rodiče jsem milovala a pokud jsem vůči nim občas něco měla, rozhodně to nesouviselo s tím, kolik času jsem trávila ve školce nebo na kroužcích (jak jsem psala, ty jsem zrovna já vysloveně vyhledávala). Nejvíc mi vadilo, když byl problém mezi rodiči.
Takže za mě...pokud by hodinu, kterou dítě stráví na kroužku, mohli být rodiče spolu a věnovat se sami sobě nebo nějaké společné zábavě, pak jsem jednoznačně pro to, dát dítě na kroužek.....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.