| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

nejvíce mě štve, že se babi plete do čeho nemá, a to přesto, že s ní a dědou udržuju nadstandartní vztahy. Beru je tak, že mě částečně vychovali, tak jim to vracím, mám je ráda, fakt hodně. A proto už mě den dopředu točí, že zase budu "bitá" a naprosto kvůli kravině. Mimochodem, moje babička je úplný přeborník v psychickém vydírání. Jako malá jsem dala bráchovi pohlavek, spadla mu čepička a on plakal (a on plakat uměl, to zase jo ~:-D ) a babička se se mnou nebavila do té doby, než jsem se přišla jí omluvit, ten pocit ponížení si pamatuju dodneska. A fakt je, že věkem je to horší a horší. Moje mamka začíná být po ní a vůbec celá tahle strana rodiny je někdy tak divná a negativní, že jsem vděčná, že jsem prostě povahově "taťkova" (i když je příšerný chlap a s jeho rodinou se vůbec nestýkáme)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.