Přidat odpověď
Jano, to jak píšeš, že řešíš problémy, ktežto manžel je spíš pro děti "třešnička na dortu" - musím se smát, to je fakt. U nás je to taky - já jsem ten černej vzadu, kdo buzeruje, vychovává, stará se - tím nemyslím, že muž neumyje nádobí, ale takové "detaily" nákup oblečení, bot, rozhodování kolem dětí, příprava věcí do školky, vést spoustu věcí v patrnosti..očkování aj.aj. je na mě.
A tatínek přijde, přinese bonbony, zadovádí...a kde je moje starání.
Nevděk světem vládne. Takže Bobíšku - zase nedělej si iluze, že i kdyby ti plány vyšly a nešla bys na mateřskou - ono ti zbyde spooousty práce navíc, které ten chlap pravděpodobně nepokryje...a budeš z toho mít co? Akorát honičku.
Tedy ještě mi napadá, spousta holek si kolikrát chválí chlapa, jak se postará, ale v nejlepším případě je to fakt ten zběžný provoz a pofackování, aby chlap zvládnul doma s dětmi totéž co žena, to jsem ještě nezažila. Většinou spoustu věcí ty ženy stejně dohání po návratu domů. Příkladmo - žena dělá na směny, muž taky dělá - žena má směnu, muž pohlídá děti - žena přijde - vaří, uklízí...a co dělal muž? Hlidal děti, max. naložit pračku a myčku.
Předchozí