kamenny obchod, vetsinou kdyz potrebuju neco z elektra a nebo k PC tak to potrebuju TED nejpozdeji zitra anemuzu cekat az mi to dojde PPLkem nebo postou. a velke vyrobky v kammennem obchode, a jeste jen v jedne siti prodejen, protoze se mi tam nacitaji za A mile do CSA vernostniho programu, za B tam ma super servis a i kdyz chci model co neni skladem tak mi ho objednaji a doruci az do domu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.