| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Koníčku,za jedno Petra není nevlastní rodič.Za druhé -jaké povinnosti vůči cizím dětem má nevlastní rodič?Možná tedy nějaké ano,když o nich píšeš,ale mě zrovna nenapadá ani jedna povinnost vůči nevlastním dětem,které mají otce a matku.Jasně,chápu povinnosti vůči nevlastním dětem při adopci nebo osvojení,ale k dítěti,které bylo svěřeno do péče matce a které navštěvuje otce,má snad povinnost pouze ta matka a pouze otec,ne?Nebo ty vůči tomu dítěti něco musíš?Musíš ho ze zákona živit?Musíš dbát o jeho duševní rozvoj?Musíš s ním chodit na očkování a preventivní prohlídky?Musíš s ním k lékaři?Nemusíš vůbec nic.A pokud jde o to jak nextka může a nemůže či má a nemá zasahovat a mluvit do mých dětí,už jsem to psala.Jestliže já děti budu vychovávat s tím,že nemusí u stolu čekat až všichni dojí,nepřeju si aby je nextka nutila sedět u stolu a čekat na ostatní.Pokud moje děti jsou vychovávány s tím že nemusí dojídat jídlo a jíst to co jim nechutná,nebude je prostě next nutit sníst všechno.Když ode mě mají povoleno chodit v zimě v -30 jenom v tričku s krátkým rukávem,nebude trvat na tom že musí mít bundu.Nyní zajdu do extrému-když dětem povolím že si půl roku nemusí čistit zuby,tak si nepřeju aby je next nutila čistit si zuby.Protože do toho jestli MOJE DĚTI mají zkažený zuby je jí velký kulový.Předpokládám že ani ex manželka se nestará o to,jestli si ženská, s kterou její děti tráví víkend,umyla dostatečně nohy,a jestli jí příborem,protože ona ex manželka příborem jí a její děti taky...aha,nextka jí maso a omáčku lžicí?Hm...to asi bude pěkně nevychovaná,že...zřejmě doma neměla žádný řád a k ničemu ji nevedli.Ale souhlasím s tím,že nextka samozřejmě může dětem sdělovat své názory...třeba když matka děti učí že není pěkné ostatní děti bít,a next řekne dětem že to ona by někomu klidně jednu vrazila,kdyby jí ubližoval,tak ano.Ale nesmí se prostě chovat tak že výchova matky je špatná,protože nextka by to dělala jinak než matka,takže prostě není možné aby dítě,které jeho matka neučí že si má čistit boty,převychová a bude ho nutit aby dítě po příchodu z venku zasedlo s krémem a kartáčkem na boty a šmrdlalo si obuv,protože ona si to ve své domácnosti přeje.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.