no mě hlídá za měsíc devítileták se čtyřletačkou mimi za měsíc rok a i čtyřletačka se koupi s mimi sama
ale rozumnej tzn, že u nich přímo nesedím u vady.. ale mají otevřené dveře a já jsem hned za dveřmi v malé kuchyni, případně v pracovně a vidím na ně do té vany.. takže to je spíš o tom, že oni mají pocit, že se koupou samy, ale já nebo manžel na ně dohlížíme po očku. JInak mimi pořád něco žvatlá a nečím bouchá, takže ve chvíli kdy je na vteřinku klid hned nakukuju a kontroluju z blízka :D
myslím že 8 a 6 a 2 je už v pohodě.. u nás dokud maj ve vaně mimi tak se krotěj, zato jak mimi vyndám, tak je v koupelně potopa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.