Hm, nicméně alespoň 1 pozitivní fakt na tom shledávám - babička je "čitelná". Proti tomu se lze aspoň bránit.
Moje mamka mě takhle dala ke své tchýni, mé babičce (pravda ca ve 3 letech) a babička nelenila a vlásky mi ostříhala sama, aby mi to více "slušelo" (předtím jsem měla vlasy do půl zad, po jejím zásahu jsem byla solidně okudlaná krátkovláska)... Máma z toho měla tenkrát málem infarkt, divím se že nedošlo k nějakému inzultování z její strany (je solidně prchlivá). To byla taková "tichá voda břehy mele", no.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.