| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fibo jo možná jsem to sem napsala a vyznělo to jako , že jsem to co píšeš,ale na druhou stranu...oni mají PC v pokoji......a stejně jede jen jak píšu a někdy ani to ne.....a sedá na něj prach~t~

Prostě si zatím umí najít jinou zábavu a je mi jasné, že jednou....u toho prosedí noci jako každý puberták.....~y~

Ale proč by to měli dělat už teď to zase nepochopím já.......všichni skučí, že je bolí záda...od čeho asi, že jo......kolik zvás, když příjde z práce...kde sedí i PC vezme odpoledne kolo a jede se projet...nebo brusle a jede se projet..nebo v zimě vezme běžky a jde s nima na 1-2h...se projet........nebo sebere plavky a jde s dětma plavat?
(já sama to poslední dobou flákám, neb děti sportují sami.....v kroužku,ale bazén....a kolo o víkendu...pořád.....)

A za sebe píšu...užívejte si ten společný čas. příjdou kroužky a když ty děti chytnou.....tak je 2 odpoledne v týdnu a celou sobotu neuvidíte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.