Tak přesně tohle dělal můj můj přítel když hlídal svoji dceru - tehdy myslím 3 letou. Aby měl klid, tak jí pustil písničky, ona se to samozřejmě hned naučila jak je pouštět a sám se koukal na televizi a vykládal jak je to super, jak se malá naučí písničky s počítačem a jak je strašně šikovná...Upřímně mě se to moc nelíbilo, ale nesoudím...Sama jsem byla ráda, když se v tomhle věku malej sám nějak zabavil...Trochu rozdíl byl ale v tom, že já měla malýho na starosti pořád přítel má jen občas /malá je u matky/ a myslím, že by bylo lepší, kdyby se jí věnoval.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.