| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já na pořádný vývar potřebuju spíš hodně trpělivosti a dlouho pomalu vařit :-)) a sbírat bílkovinu... je dobré, když jsem doma a pracuju - pomalu na dvojku či trojku probublávat a odebírat horní tuk. A vařit třeba 8 nebo i 20 hodin, to klidně nechám na 1 přes noc a ráno posbírám.


Jinak vepřová žebra - pytel - jsou pro mne naprosto nezajímavá, vepřový vývar nepodnikám. Ale hovězí ... podobné zbytky... , kuřecí skelety, uzené.. není problém.

U nás je to prostě tak, že maso v té polévce stejně nikdo nejí a dokonale vyvařená kost se při vyndavání skoro rozpadne...
Dvě kila masa až tak nutná pro mne nejsou, jinak silná polévka z nich bude, o tom žádná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.