Já mám s tímhle u dcery problém. Ona má vlasy strašně jemný a má jich málo. Chtěla by nosit dlouhý vlasy, ale to jí nesluší, protože jak jich má málo, vyjde z toho jen pár rousů kolem hlavy. Stažený vlasy jí sluší, jenže jí gumičky ani sponky nedrží. Ideální délka pro ní je postupný sestřih na ramena. Zatím se mi daří jí přesvědčovat, abychom to udržovali v téhle délce s odůvodněním, že jezdí na tábory a dlouhé vlasy by si neuměla česat do culíku.
Říct jí "máš vlasů málo a tenký a je to ošklivý", to fakt nejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.