nj, jsi holt "praktik" a jednáš rozumově, zatímco tvá dcera emočně (veškerý rozum schramstlo to dlouhé učení). To je jasný že se nemůžete domluvit. I když ti to přijde proti veškeré "logice" (tj. konejšení, utěšování apod. není "k ničemu"), pro ni to teď k něčemu je - chce cítit svůj "opěrný tým" přímo za sebou, ne ho vyhlížet v dálce jak samotný pěšák v poli.
Já ty emoce taky moc ventilovat neumím, a ani od někoho přijímat. Přesto jsem měla několik období kdy jsem přesně tohle velmi potřebovala, a chladná/věcná konstatování mých protějšků/rodiny mě uvrhala do věší a větší nervozity a neklidu....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.