Spagethko já jsem po 3týždnoch mala hcg po potrate na nule tým to určite nebude....
Majáku já som po jednom potratu bude to 3mesiace a ešte ma to ani trochu neprešlo..A ani neprejde...Stále plačem a manžel je z toho neštastní tehulky stále nejak nemožem cítit.. Viem moc to bolí a človek si vraví prečo práve ja.... No ja verím že nám to raz výde a budeme štastné maminky.. budem sa za to modlit.
Reviddal no já mám do Prahy daleko a už som zhánala iného inú no nok nepríjma,,Tak to s ním musím vydržat..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.