| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ahojky
píšu zas po delší době co u nás nového
jarmark jsme si minulý víkedn užili,bylo hezky,až v neděli dopo pršelo,ale i v neděli jsme ještě do večera byli venku,v sobotu asi do dvou do rána,v pátek jsem jen chvíli chodila s kámoškou a šla domů,v sobotu s bráchou
jinak v práci jakžtakž dobrý
včera jsem byla u tety na kafi,domluvit se aby mi příští sobotu nakrmila Terču
ve středu jsme byli u babičky
dnes jsem se šla z práce rozloučit s našima,odjížděli v půl třetí do chorvatska,ty se maj,budu na ně myslet,až budu sedět v práci
příští úterý se už strašně moc těším ke kadeřnici,už mám vlasy hrozný:-©
zítra jde přítel do práce,tak budu doma odpočívat a relaxovat,už se těším
jsem docela unavená,ikdyž chodíme brzy z práce,ale vstávání v půl čtvrté je nic moc,že občas dám šlofíka i odpoledne,jinak to nejde
kytičky na balkoně rostou,rajčátka kvetou,jo holky představte si,někdo mi sebral muškát,byl krásnej,a nehcápu to doted
včera v noci tady příšerná bouřka,asi ve dvě v noci,jinak i v týdnu se vždy přihnali mraky a byl slejvanec i hřmělo,jinak dost dusno

tak hezký víkend kočky

Dančijj s dovolenou to jetě zajímavé bude i u mě,zatím mám nárok na pět dní
na Vánoce jeslti tam ještě budu že...budem potřebovat prej devět dní,což je teda dost,tak bude nadělávání jak blázen~e~
přítel ještě ani neví,jslti bude mít tu dovolenou se mnou,takže ani nic naplánovat ještě nemůžem~:(

Jáji Kačenka je šikulka,tak at ji i nadále pořád chutná a dělá jen radost.a mějte se fajn

pa všem~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.