Já teda nevím, proč dětem něco takového nakecávat. Já synovi říkám pravdu a vůbec si vše hodně vysvětlujeme. Nepřijde mi vůbec dobré dětem lhát, protože na to pak přijdou a nevěří. Můj syn by mi lež nevěřil ani teď v 5 letech, naštěstí hodně o všem přemýšlí a je chytrý. Jediné co mu často říkám, ale je to i pravda "že když bude málo pít, půjde do nemocnice na kapačku". A co opravdu nesnáším je oslovování "trdlo, trouba, nešika" atd. Každé dítě si to přebere jinak a většinou jsou děti vztahovačné a bude tomu věřit tzn. nízké sebevědomí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.