| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky jsem si říkala kde všechny jste ~d~ nechci tu vést monolog, tak jsem čekala jestli se někdo neobjeví :-)

Akpilif, obrovská gratulace ~g~~x~ S nemocema je to těžký ~7~ jsem ráda (ťuk, ťuk, ťuk) že my se držíme ~;((

Anicol, cibule všeobecně dětem chutná ~t~ stejně jako citrón a naší malé i česnek ~t~

Kiki je teda pěkný šídlo, udržet ji vteřinu v klidu je neskutečný problém, pořád někam zdrhá a honí chudáka psa, ten už neví kam by se schoval ~8~ Pověsit nebo posbírat prádlo za její asistence je nemožné ~a~ Všechny skříně (i ty v dosahu ze židle) jsme museli zabezpečit dětskýma pojistkama ~d~ to je asi normální, ale 1 typ jsme museli měnit páč přišla na to jako to otevřít ~8~ To nevím pro jaké děti to výrobce plánoval ~d~ někdy se daří více jindy méně, ale i tak musím Kiki pochválit ~6~

Novinkou u nás je, že se snažíme odplenkovat a začali jsme dávat jen kalhotky ~:-D~g~ V podstatě dávám klasickou plenu jen na spaní a když jdeme ven. Doma buď klahotky nebo minimální plenu. Tý jo, ale bych nevěřila jaký problém je sehnat gaťky pro děti do 2 let ~e~ když už je mají, tak je výběr mizerný a když už je kupuji a dávám za ně takový peníze, tak ať se mi alespoň líbí... Nakonec jsem sehnala v Nextu vel 1,5-2roky (300kč/5ks ~7~) a ve Sparu vel.86/92 (130kč/3ks). Ty z nextu nám sedí perfektně ~R^ ze Sparu krapet větší, prostě bombarďáky ~t~, ale nám alespoň déle vydrží ~y~ máme teď vel. tak 80, něco ještě 74, záleží jak je to číslovaný...
Jináč Kiki je velká frajerka :-) dám vám sem fotku naší modelky ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.