no jedna naše taková známá, taky tvrdí, že activia je mnohem lepší než hollandie... její mimi 10m spráská celou na posez, můj roční syn jogurty naprosto odmítá, tak sem si říkala, že zkusím tu activii, esi třeba není lepší.. no nejní.. ta holandie je tak 100 lepší
jinak já taky peru v arielu - těch kapslích, pere dobře a zabere málo místo.
Ale jinak třeba výbornej a levnej prášekje z lídlu Formil, byl v testech hned za tím arielem, skoro prostě nastejno - dřív sem ho kupovávala tekutej na manželovi bundy, sypký mi na nich dělal mapy, jak byly bundy velké a pračka plná.
Sousedku nechápu, ale tuším že o té už jsi tady prala...
jinak jsem si vzpomněla na hlášku naší sousedky, která pořád fňuká, že mají málo peněz - a zvýšili jí rodičák ze 3600 na 7600 a ona řekla, ale dyk to je jedno, to vyjde na stejno
a tudle tady její manžel pronesl, že to je hrozný, že dřív jim na všechno stačilo 20.tis měsíčně - to je tak rok zpět a teď jejim 30 málo, tak mu říkám, že to je botama dětí - oni kupujou kvalitní - o to nic, to já taky.. ale nemusí mít každý dítě patery na leto, patery další na zimu.. z toho troje skoro stejné kozačky.. nebo 5x stejná mikina jen v jiné barvě.. :D.. že.. :D a on že prostě dětem kvalitní kupovat bude... a pak se diví, kam se ty prachy ztrácejí