Přidat odpověď
No to je těžký, když já do kvalitního jogurtu přihodím tři lžičky cukru, aby to bylo pro mě víc poživatelné, to už je snad lepší trocha škrobu.
Svého času jsem věnovala dost úsilí tomu, abych zjistila nejvhodnější poměr ceny a kvality u pracích prášků a čistících prostředků, Ariel je bezkonkurenčně nejdražší, ale nejlepší není a při naší vápenité vodě je ideální lupnout k pracímu prášku několik lžiček sody, podstatně to zvýší kvalitu vyprání v čemkoliv.
Co do kvality, bezkonkurenčně nejhorší jsou paradoxně některé výrobky "střední cenové třídy" a velmi kvalitní některé z řad supermarketových značek.
Chce to zkoumat, ale vyplatí se to.
Co to nechce - někoho o tom přesvědčovat, použití blbého prášku na praní ještě nikoho nezabilo, požití méně kvalitního jogurtu taky ne, zato honitba za bio kvalitou už prokazatelně jo.
Předchozí