Tak nám za chvíli začínají prázdniny. Měla bych se radovat, ale neraduju, protože do náhradní prázdninové školky jsme se dostaly jenom jedné a tak hrozí, že až dcerku odvezeme k babičkám, tak ji téměř celé prázdniny neuvidím. Sháněla jsem všude možně, ale nenašla jsem příměstský tábor pro děti do 6 let. Našla jsem sice pár dopoledních kurzů a jiných, které však jaksi neodpovídají mé pracovní době (která přece není přemrštěně dlouhá). Tak se ptám, máte někdo něco, nějaký tip kam o prázdninách s takto malým dítkěm, abych ho neviděla až v září? Na odboru školství Prahy 12 to jaksi neřeší!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.