Vcera jsem potkala kamaradku s kocarkem. Bylo asi 30 stupnu, moje mimino v tricku a sortkach, uz jsem i spechala domu aby jsme se neprehrali, a ona rocni dceru navlikla do mikiny a jeste ji dala kapuci a prej ze ted musi lezet protoze je zpocena a ofoklo bu ji a nastydla by. Ja na to ze je moc oblecena. Ona ze ne, ze stejne se moc poti, ze se ptala i doktorky a ta pravila ze to dite ma takovej organismus.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.