Nikdo se mě zatím neptal....Jen někdy,když vidím třeba osamocené dítě v obchoďáku,tak koukám,jestli k němu někdo přijde nebo se ztratilo a začne třeba brečet-určitě bych ho tam samotné nenechala... Vlastní dítě se mi zatím ještě "úplně" neztratilo,ale párkrát jsem si najednou uvědomila,že ho nevidím-a udělalo se mi dost šoufl.Volala jsem jak o život,a syn se hned ozval-byl třeba u druhého regálu... No je to noční můra asi všech rodičů-o tom žádná......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.