| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já tomu nerozumím, dotyčná osoba se s ním tedy vůbec nechce stýkat, ale má výčitky, a nebo se chce plně starat, ale nevzládá to ? asi to první ?
já myslím, že výčitky ahroucení je zbytečné, ale že pomůže jen odborník a že ta třetí cesta s jeho pomocí třeba nalézt jde, a nebo už možná nejde.
ale mám takový pocit, že u malého dítěte by najíš šla mnohem a mnohem snáz
no prostě ústav a tlustá čára by pro mne byl jedna z posledních voleb, i když samozřejmě musím napsat, že takto to cítím a píšu teď a nemám postižené dítě. dokážu si něco představit, ale nedokážu si představit náročnost situace komplikovaných, sdružených postiženích, kdy se ani neví co a jak dítětei je, jak mu lze či nelze pomoci, jaký bude vývoj, či je předpověď víc než hrozná... nelze fyzicky ani časově zvládat všechna doporučované rehabilitace, je fůra pobytu v nemocnici, vlastně si jsem jistá, že dokonale bych to neustála a nezvládla, ale stále ve mně je, ale odložit dítě, když doma mu můžu nabídnout víc, bych nejspíš neudělala, a teď jak o tom přemýšlím, tak jsem štastná, že mám partnera, který by to vše cítil stejně a byl by mi oporou

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.