| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Babička ~d~ (matka mého otce) je jí 78 let. Donedávna trdohlavá, ale jěště vcelku schopná paní. Vždycky muselo být po jejím a staré zvyky se těžko měnily. Slibovala, že když se k ní nastěhujeme, dům opravíme jak nám přenechá ten celý dům. Sliby chyby, dům se postupně upravuje, máme polovinu, jenže tu otcovu a bábinka se stává silně paranoidní.
Přede dvěma lety ji postihla mozková mrtvice, sice ne moc velkého rozsahu, následky v oblasti hybnosti žádné. Mrtvice postihla ,,pouze" řečové cenrum a tak se hůř vyjadřuje. Ten první rok se jakž takž snažila dodržovat léčbu. Teď na to totálně kašle, léky nebere nohy má oteklé, lže že byla u doktora, když k ní doktora přímo zavoláme, lže i jemu.
Lže lidem, že nepomůžeme přemístit nábytek, tahá ho sama, pak se strhne a dál se valí problémy. Nestíhá dojít na záchod, ale odmítá nosit plíny. Takže velice často máme nadělení na chodbě, kam jsme zakoupili nový koberec. Smrdí to u nás jako v chlívě ~n~.
Na celém domě jsme vyměnili okna ( vůbec jsem nechtěla menít okna u babči, ale manžel si to prosadil) , okno je neustále otevřené dokořán, je průvan a hrozí právě rozbití toho okna. I když jsme jí vyvětlili, že okna lze otvírat pouze na ventilačku nedělá to.
Bohužel díky penězům, které jsme i nvestovali do domu jsme docela zadlužení. O to víc mě mrzí, že nám opravdu nedá ani desetikačku dcerce na zmrzlinu a mrzí mě to tím víc, že neteřiným vnukům posílá 100 měsíčně a to se na ni ani nejezdí podívat, nic . Jo smíříme se stím, přežijeme, jen mě tak moc mrzí kterak si neváží našeho úsilí, jak ty věci ničí a bohužel záměrně.Mě obviňuje jak nic neušetřím (z čeho by tak asi byly opravy na domě, že? )
Ztrácí se mi peníze tak tisíc korun měsíčně, začaly jsme si byt zamykat a klíče schovávat, samozřejmě, že to zjistila hned byl řev, že jí nevěříme a že to nám tam ,,hrabe" moje maminka a tak dál.
Já už opravdu nevím, co dál. Nikdo k ní už nechce chodit, snese jenom otce a svou neteř. Nejspíš umře jako rozhádáná nespokojená ženská. a nám zbude zničený opravený dům.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.