| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,
děkuju moc za přání!!! Nojo, zas o rok starší ~j~ Narozky jsem oslavila v kruhu rodinném, nadvakrát, protože původně jsme plánovali oslavu se všema v neděli, jenže Filda byl od čtvrtka nemocnej a v neděli ještě nebyl ve své kůži, tak jsme udělali jen menší posezení s našima a babičkou, pak ještě přišel brácha, ale manželovi rodiče až včera, to už byl Filda úplně ok. Nevím, co to byla, nějaká viroza asi - v noci ST/ČT asi 4x zvracel, chudáček malej, bylo mu nějak zle, pak měl ve čt teplotu až horečku a ještě jednou zvracel. V pátek už vypadal líp, tak jsem myslela, že to byla jen nějaká taková ta krátkodobá záležitost, ale v sobotu dopoledne byl zas nějakej přejetej, pak mu vyletěla horečka a měl ji celé odpo jen s mírným zlepšením, ale měl fakt vysokou a moc ani sirup nepomáhal, hodně spal a byl prostě "mimo". Dokonce jsem volala našemu doktorovi o radu, protože mi bylo divné, že to má takhle horší, když už je to třetí den, ale říkal, že to může být. Že divné by bylo mít horečku ještě 4.den. Tak jsem nejeli na pohotovost a opravdu další den už byl ok, teda bez horečky. No a teď už je úplně fit. Akorát teda taky ty 4 dny skoro nic nejedl, což u něj neznám. Při nemoci většinou nic moc nejí max. 1den, ale takhle dlouho... no už snad dobrý.

O víkendu se stěhuju na tu chalupu, tak minimálně 14 dní nebudu ani na netu... pak Vás dočtu.

Jáji, Tys to myslím nedopsala :-) CHtělas napsat k tomu nádobí, že nejlepší na myčce je ten uklizenej bordel, ne?
Jj a vozím Ráďu na břiše, což jsem s Fildou nezažila. Filda se mi z lehu na zádech zvedal hlavou a přitaohval rukama o kraje kočáru, to Ráďa nedělá, ale na zádech pořád být nechce, tak jezdí na břiše a čučí. Navíc ještě neumí sedět, tak sporťák nemůžu mít. Filda už v jeho věku uměl.
Jj a vařím, skleničky by mě přišly děsně draho s jeho apetitem, ale je to práce a práce, to jo!!!

Jůůů, budíček, dopíšu později!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.