Tak se dostávám k dopsání
Jáji, ahojky
Tak Kačence chutná ovoce? Já už taky dávám, zatím ty třešně, teď jsem dala maliny (to jen jednou, že jsme je měli od tchánovců), a meloun, to jsem vždycky kombinovala s banánem, aby to měl sladší nebo taky hustší. Dnes jsem dala i meruňky, máme jich na zahradě spousty, dala jsem je samotné a v pohodě. A zanedlouho začnu jogurt. Pořád kojím, ale zdá se mi, že musí vypít hrozně málo, přes den na to není s Filípkem moc klid, pořád ho sleduje a zajímá se o jiný věci, tak nevím nevím, kolik toho vypije. Ale snad to dožene občas tím, jak se napije fakt dost, třeba v noci nebo před spaním a tak, když máme na kojo klid a nejsme v nějakém novém, "zajímavém" prostředí.
Fakt separační úzkost? Já si u Rádi říkám, že je snad nějaké nestandardní miminko. Vůbec mu nevadí cizí lidi, klidně se nechá držet kýmkoli, je za to rád a směje se na kohokoli, kdo se směje na něj. Teda separační úzkost možná částečně prožíváme taky - ale jen v tom, že už moc nevydrží sám si hrát a chce, abych tam byla s ním, to mě normálně začne volat - fakt krásný mama mama - umí to krásně vyslovit, to Filda takhle brzo myslím ani zdaleka. Ale nemusím ani přijít já, stačí, když si ho začne všímat kdokoli jinej. No uvidíme, jestli ještě nezmamánkovatí.
Veru, tak jste si svatbu super užili, ta zábava jako plnění úkolů, tombola a tak je super, pokud na to novomanželé jsou a užijou si to
Eli, tak zas taková super dovolená! Jonáška je mi líto, tak ať už je jen zdravej!!! Ať se ta nemoc nepotvrdí!
A Toník že odmlouvá? To Filda taky, a jak
ale je mi jasný, že ta pravá puberta bude asi ještě jiný kafe
Robotický vysavač má švagrová a moc si ho chválí. Má ho teda chvilinku, ale je fakt nadšená.
Danči, jj, třetí klíště už měl, fakt to přitahuje. Proto jsem ráda,že jsem se pro očko rozhodla... bohužel ale jsme začali dost pozdě a ještě se to posunulo tím klíštětem a teď zas tou horečkou, zas musíme počkat další min. 2 týdny, to je naprd. Teď počítám, že na chalupě se to bez klíšťat neobejde, takže jsem zvědavá, kdy vůbec budem moct dát druhou dávku. Snad ještě v létě jo. Jinak to nemělo asi smysl
ještě bych chtěla dát před nástupem do školky taky meningokoka.
Leničko, ahoj! Jak to máš s tou prací? Psala jsi, že budeš muset dát od července výpověď a Kubík nebude moct do kolektivu, než mu vytrhnou mandle? Pak by měl být ok? A kde budeš pak dělat?
Jo a ještě jsem chtěla napsat, že u Rádi je velkej pokrok, pořád se houpe na kolínkách, už i dlouho vydrží na čtyřech a začal se plazit! Teda jen když má fakt motivaci, tj. dám kousek od něj něco, co ho hodně zajímá (takže například bráchovy bačkory, noviny, mobil nebo něco podobně nevhodného na žužlání
) - to se plazí střelhbitě. Jinak mu stačí se všelijak točit na místě. Ale už to prostě není to moje nepohyblivé miminečko... za chvilku si stoupne a pak už poběží... jojo. Taky jsem Jáji doufala, že vydrží "nepohyblivej" ještě přes chalupu... jak píšeš, čím dýl, tím líp
teda abysme se zas nerouhali, zas v rámci normálních mezí, že
Tak zas papa, určitě aspoň nakouknu, než odjedu na chalupu, možná se dostanu i k naspání, nebo zase potom, až přijedem
dobrou kočky!