Jitu, nevím proč nejde na příměstský tábor. Ty jsou u dětí oblíbený a program je nádherný.....třeba kdy bych já jim mohla vytvořit podmínky pro potápění s přístrojem v bazénu.
Exkurze na různá místa..vzít je přímo do výroby sklárny...či jných.....výlety s tajemstvím jsou taky super.
čtu, že holky navrhli tolik řešení a ty jsi to zavrhla.
Já třeba chápu, že chceš jet na dovču s manželem,aby jste se užili....to pochopím a chápu to děláme taky. Ale jelikož třeba manžel bývá pořád v práci a děti skoro nevídal. když bylo dětem 2 a 4,5roku zavedli tradici....
Odjeli na týden ši min. 4dny do kempu a užívali se(jak to nazýváme)...a jezdí tak už 8let.
A já s nima taky jezdím hodně sama...právě k jejim kamarádům a tak....
Být Tebou pokud lehneš v termínu dovči ty. Může jet manžel sám a ty se dáš zdravotně dokupy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.