| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když byla dcera menší, šla jsem jednou večer pryč a on měl dceru mimo jiné nakrmit. Měl jí udělat krupicovou kaši. Napsala jsem podrobný návod (pro blbce), např. "až to dáš na sporák musíš pořád ode dna míchat vařečkou, opravdu pořád, protože jak se to začne vařit, bude se to přichycovat...".~5~ Když jsem přišla navečer domů, z kaše bylo ujedeno asi třetina. Divila jsem se, protože kaši dcera milovala.~w~ Prý je přeslazená. Tak jsem se divila, jak to mohl přesladit, když jsem dala výslovný písemný návod.~a~ Prý se přehlédl při dávkování cukru - místo 2 lžiček dal 2 lžíce. :-©~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.