| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Daso já ho nehájím já jen píšu jaké se dá propadnout a za co, třeba propadnout za neodevzadaný protokol anebo nechat propadnout 17 žáků z jedné třídy z češtiny je divné nemyslíš...učitelé si neví s mládeží rady, tak to řeší někdy divným způsobem.....nevím kde jsi četla, že hájím chování svého syna, nehájím měl sklopit hlavu a odevdat protokol, víš ta situace se studenty je složitější než si spousta lidí vůbec myslí

říkala mi známá co učí na střední, že žáškoláctví jen kvete, bezradní rodiče ráno vozí děti do první vyučovací hodiny, počkají si na zvonění a odjiždí do práce a milé zlaté pubertální děti po první hodině zdrhnou za školu a rodiče ani škola s tím nic nenadělají......kde je problém, jak donutit děti, aby chodili do školy, můžeš poradit pokud víš, já netuším, za nás tohle nebylo, hrozil ti vyhazov ze školy a doma pořádný nářez od rodičů něco takového udělat, co hrozí dneska mládeži...ty, ty, ty....jaké máme prostředky, vůbec žádné, úroven školství je prostě mizerná, výchova je mizerná......kde soudruzi z NDR udělali chybu????.......nemusíme si tu vůbec nalhávat jaké skvělé dětičky máme, vezou se všechny, nebo téměř všechny, taková je doba...... a učitelé to řeší vymýšlením různých pravidel a mnohdy nesmyslných požadavků, na které tyhle děti dojedou....a navíc ještě na třídních schůzkách si připadáš jak neschopný rodič, ale proč........

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.