babiki - ono to taky do těch 3 let nemá valného smyslu. Šli jsme tam, protože nás poslala neuroložka, aby měla vyšetření, včetně magnetické rezonance, komplet.
Tvrdím, že jsem nebyli jen na té gynekologii, ale kecám - tam byl kluk taky. Se mnou na všetření v listopadu, dokonce v ordinaci a mému porodníkovi, co ho tahal na svět, se líbil, což beru jako odborný posudek
Dětský psycholog je i moje maminka, ale léčit nebo diagnostikovat vlastní rodinu, je blbost a navíc ona sama nemá ponětí, co mu může být.
Genetika (vlastně už amniocentéza)vyloučila veškeré možné genetické patologie a nedávno mu dělali stěry z pusinky a zatím taky nic, žonglovaly jsme s mámou s nějak netypickým autismem nebo DMO, prozatím vše vyloučeno, pokud se to dá na 100% ve dvou letech vyloučit...
Psycho byla rozumná - nedala nám ani žádné ofiko vyjádření - až kdyžtak za rok. Prý mám pokračovat jako dosud, nic nevnucovat, nenutit, poskytovat plný servis jako u ročáka a jen sem tam udělat, vecpat nebo naučit něco navíc, když bude vhodná konstelace, aby se nebloknul (což nehrozí - pokud se mu něco nelíbí, něco je mu odepřeno apod., nenervuje se a leze pryč, najde si něco jiného)